Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

David & Victoria Beckham Parfyme & Dufter til henne

David & Victoria Beckham trenger ingen introduksjon, hverken som et par, deres merkevare, deres berømmelse eller deres mote som er kjent verden over.

David er kjent for sine sportslige prestasjoner og globale sponsoravtaler, mens Victoria ble kjent for sin rolle som "Posh" i Spice Girls, for å være et stilikon, en modell og en motekonsulent. I 2014 ble hun også utnevnt som den største gründeren i Storbritannia, verdt anslagsvis £210 millioner. De er en dynamisk duo og deres kombinerte kolleksjoner i verden av mote og dufter har også vært dynamisk. Victoria har selv også sin egen linje av tilbehør, jeans og kjoler.

Mediene har siden paret møttes omtalt dem som "Posh & Becks" og etter at de giftet seg i 1999 begynte paret å realisere sine planer for ekspansjon av familie, berømmelse og formue. Både David og Victoria anses å være moderne stilikoner og et sant bilde av suksess. Den aller første duften lansert under Beckham banneret var "Instinct for Men", som ble utgitt i 2005. Populariteten til denne duften åpnet for en etterspørsel av flere av dufter for han og henne. Derfor lanserte paret "Intimately Beckham" for kvinner i 2006 og var offisielt kjent for mer enn sport, mote og tilbehør.

Andre populære dufter for kvinner omfatter den balsamicoaktige blomsterduften "Intimately Nigh"t (2007), blomsterduften "Signature for Her" (2008), den deilige fruktige blomsterduften "Signature Story for Her" (2009), den sensuelle duften med orientalske toner "Intimately Yours Women" (2010) og den delikate "Signatur Summer for Her" (2011).
Vis Mer