Sporet Levering Med PostNord
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Diane von Furstenberg Parfyme & Dufter til henne

Diane von Furstenberg (eller DvF) er en motedesigner kjent for den banebrytende omslagskjole. Hun var en gang kongelig da hun var gift med prins Egon av Fürstenberg, men mistet sin tittel i 1972 da ekteskapet ble avsluttet. Etter hennes ekteskap med prins Egon ble hun fast bestemt på å tjene sine egne penger så derfor startet hun å designe dameklær. I 1974 lanserte hun sin ikoniske omslagskjole, og denne ga henne internasjonal anerkjennelse. Den enkle kjolen var en umiddelbar hit da den var flatterende for alle former og størrelser. På den tiden sa Diane at den var ment for: "Unge og gamle, fete og tyne, fattige og rike". Selv i dag er denne nydelige kjolen fremdeles like populært som den var da.
I 1976 hadde over en million omslagskjoler blitt solgt. Furstenbergs design ble vist på omslaget til Newsweek hvor de sammenlignet henne med Coco Chanel.

Det er ikke bare omslagskjolen som har gjort Diane von Furstenberg populær; hun også lansert sin egen kosmetiske linje, en smykkekolleksjon samt badetøy, bukser og skjerf. Hennes dristige, fargerike design som er lett å bære har vært en stor hit blant alle. Du vil ofte finne kjendiser som Gwyneth Paltrow, Kate Beckinsale, Madonna, Tina Brown, Jessica Alba, Susan Sarandon og Jennifer Lopez iført klærne på den røde løperen. Kate Middleton er en fan av hennes kveldskjoler.

Hun er bestevenn med Gloria Vanderbilt og hun arrangerte Glorias boklanseringsfest. Diane har litt erfaring på dette feltet selv da hun er en bestselgende forfatter med mer enn seks bøker utgitt.

I 1974 lanserte hun den første Diane von Furstenberg parfymen. Duften er oppkalt etter hennes datter og kalte Tatiana. Diane reklamerte for den på TV og sa at duften var "for en mann å elske og en kvinne til å huske." Tatiana er en fin blanding av blomster, appelsinblomst og grønne toner.

I 1992 solgte dronningen av omslagskjoler det meste av sitt selskap, men hun relanserte seg i 1997, og du kan nå handle Furstenberg i over 70 land. Diane von Furstenberg har fått en stjerne på Seventh Avenue Fashion Walk of Fame i 2008, og i 2010 mottok hun gullmedalje på den årlige Dronning Sofia Spanish Institute
Vis Mer