Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Diesel Parfyme & Dufter til henne

Diesel er et ganske ungt merke i forhold til mange av deres globale motehus-konkurrenter, men etter deres ydmyke oppstart i 1978 har merket nå vokst til å bli et enormt imperium med over 300 forskjellige Dieselbutikker og mer enn 5000 utsalgssteder over hele verden. Den opprinnelige grunnleggerren, Renzo Rosso, grunnla Diesel med intensjonen om å bli et ledende motehus for en yngre generasjon av forbrukere, og det var nettopp denne intensjonen som sørget for at Diesel steg til berømmelse i den globale moteindustrien.

Rosso brukte et lån fra sin far til å kjøpe en 40% eierandel i klesprodusenten Moltex i 1978, og det var dette som gjorde at selskapet offisielt endret navn til Diesel. I 1985 kjøpte Rosso de resterende aksjene for kun $ 500,000 og det var hans kreativitet og erfaring innen både markedsføring og systemer, som gjorde så omsetningen vokste til i overkant av 1 milliard dollar. Rosso sa alltid at han fikk sin kreativitet i Italia, markedsføringsferdigheter i USA og relevant teknisk forståelse fra hans tid i Tyskland.

Det som skiller Diesel fra sine konkurrenter er deres innovative markedsføringsstrategier, som for eksempel å bruke dataspill som en markedsføringsplattform for sine klær. De har også en svært unik produktpresentasjon og pakning for å skille seg ut, bare sjekk ut noen av deres duftflasker for å se hva vi mener. Det har også blitt sagt at Diesel går så langt som å forsettlig arrangere og presentere sine varer i butikkene sine på en slik måte at kundene ikke har noe annet valg enn å snakke med selgerne for å klare å kjøpe produktene. Smart, ikke sant?

Den aller første duften som ble introdusert av Diesel var faktisk unisex, men siden den gang har de tilbudt både dufter for menn og kvinner. Deres første duft for kvinner "Plus Plus Feminine" og ble lansert i 1997, som er en søt og orientalsk blomsterduft som er rettet mot yngre damer som ønsker å gjøre et dristig inntrykk.
Andre populære kvinnedufter fra Diesel inkluderer de varme og krydrete blomsternotene av "Diesel Green Feminine" (2004), den berømte "Fuel For Life Femme" (2007), den myke duften med orientale og vaniljenoter av "Loverdose" (2011) og de orientalske blomsternotene av "Loverdose Tattoo" (2013) for å nevne noen.

DIESEL - vær ung, vær dristig.
Vis Mer