40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Light Blue Sunset in Salina av Dolce & Gabbana

Per Side
Sorter
Light Blue Sunset in Salina av Dolce & Gabbana er en ozonisk blomsterduft for kvinner.

Denne søte og veldig feminine duften er en begrenset utgave av den berømte originalen, og fremkaller den rene og glade sjelen til den sicilianske sommeren. Den mimrer salt luft, mineralsand og den delikate duften av jasmin og appelsinblomst som karakteriserer varme sicilianske somre.

Den åpner med friske noter av vinblader og fiolblader som kombineres i et blomstrende hjerte av gul freesia, aromatisk jasmin og appelsinblomst på en varm base av rav, seder og hvit musk.

Sunset in Salina fanger opp all varme og energi i Middelhavs-sommeren og fremkaller minnet om et glass søt Malvasia-vin i solnedgangen på en vakker, blomstrende terrasse.

Den karakteristiske flasken kommer i en eske dekorert med et bilde av en fantastisk solnedgang ved sjøen.

Light Blue Sunset in Salina ble lansert i 2015.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.