40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Light Blue av Dolce & Gabbana

Per Side
Sorter
Light Blue av Dolce & Gabbana er en frisk og aromatisk treduft for kvinner.

Denne tidløse duften åpner opp med forfriskende Siciliansk sitron, kombinert med eple, blåklokke og sedertre, og gjenskaper bildet av frisk sjøluft. Disse notene løses opp i en delikat bukett med jasmin, hvit rose og bambus, på en base av rav og musk.

Light Blue er inspirert av livsstilen langst middelhavet og fanger idéen om La Dolce Vita; solfylte sommerdager og spennende netter som gjenspeiler gleden ved sjølivet og sensualiteten til en kvinne fra Middelhavsområdet.

Den enkle og elegante flasken er selvsikker, men veldig feminin. Den lyseblå hetten fremkaller fargene på sommerhimmelen over øya Capri, der reklamen ble filmet av den legendariske motefotografen Mario Testino. Light Blue er en ekte sommerklassiker og er fortsatt en av de mest populære duftene fra D&G.

Light Blue ble lansert i 2001.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.