40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

The Only One av Dolce & Gabbana

Per Side
Sorter
The Only One av Dolce & Gabbana er en orientalsk blomsterduft for kvinner.

En unik pudderaktig aroma som fanger hjertet av fascinerende femininitet med uventede kontraster som viser at motsetninger tiltrekker seg. Duften åpnes med fiol og bergamott som smelter sammen med det overraskende hjertet av iris og kaffe. Den søte og feminine basen består av patchouli beriket med vanilje.

Denne Eau de Parfum er en ny variant av The One, som opprinnelig ble utgitt i 2006. Denne nye versjonen er enda mer sofistikert, noe som gjør denne duften "The Only One" for deg.

Den britiske skuespilleren og Game of Thrones-stjernen Emilia Clarke er ansiktet til kampanjen; hun ble vist i en kortfilm der hun sang et cover av den klassiske italienske sangen "Quando, quando, quando".

The Only One ble lansert av Dolce & Gabbana i 2018.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.