40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Dora the Explorer Parfyme & Dufter til henne

Dora Márquez, bedre kjent som Dora the Explorer, er en syv år gammel jente fra Mexico som for tiden bor i Playa Verde. Der har hun sin egen serie på Nickelodeon der hun lærer seerne å snakke spansk mens hun drar på eventyr med apen Boots.

Suksessen til serien har vært enorm og de er nå i sin femte sesong. Den har blitt dubbet til 33 nye språk og nå hjelper Dora seerne å lære enda flere språk som engelsk, hindi og tamil.

Som alltid, når en serie blir populær, har Dora lansert leker, spill, bøker, sengetøy og dufter undermerkevaren «Dora the Explorer».
Den første duften gikk under navnet «Dora the Explorer» og er en fruktig blomsterduft med noter av bergamott, røde bær, jasmine, freesia, musk and rav. Etterfølgeren av denne duften ble kalt «Dora and Boots» som er en tyngre gourmand duft med fruktige noter av grønt eple, rosa grapefrukt og fresia.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.