Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Elie Saab Parfyme & Dufter til henne

Elie Saab er en libanesisk motedesigner kjent for sine aftenkjoler som bæres av mange kjendiser på den røde løperen. Han begynte sin karriere i 1982 i Beirut da han åpnet en liten butikk. I motsetning til de fleste designere er han stort sett selvlært. Elie Saab designet hovedsakelig brudekjoler, men gjorde også vanlige kjoler og andre klær for kvinnene i nabolaget.

Etter hvert ble han kjent lenger bort og begynte å få provisjon for kjoler, og til slutt begynte han med couture mote. Bruk av uvanlige stoffer og materialer samt hans orientalske innspill har gjort at Elie Saabs kjoler skiller seg ut fra resten, og på 90-tallet begynte han å bli berømt utenfor Libanon. Saab er den første ikke-italiener som har klart å bli medlem av det prestisjetunge italienske Camera Nazionale della Moda.

Hans kjoler ble verdenskjente da han designet kjolen som Halle Berry brukte i 2002 da hun vant sin Oscar. Blant Elie Saabs andre klienter kan du finne kongelige som prinsesse Beatrice, dronning Rania av Jordan og prinsesse Madeleine av Sverige, samt kjente skuespillere og sangere som Beyonce, Taylor Swift, Mila Kunis, Katy Perry, Rihanna og Emma Watson.

I 2011 ble den første Elie Saab duften for kvinner lansert. Le Parfum ble en umiddelbar bestselger i 15 land. Det er en veldig feminin hvit blomsterduft med blomster, rose honning og skog. Elie Saab har siden gitt ut spesielle versjoner av duften, inkludert Le Parfum Intense (2013) og Le Parfum Rose Couture (2016). L'Eau Couture (2014) er en annen Elie Saab duft med friske noter av mandler, blomster og vanilje. Alle Elie Saabs dufter har blitt skapt sammen med den anerkjente parfymemakeren Francis Kurkdjian, mannen bak luktene som Le Male, My Burberry og Dior Eau Noire.
Vis Mer