40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Le Parfum av Elie Saab

Per Side
Sorter
Le Parfum av Elie Saab er en orientalsk blomsterduft for kvinner.

Elie Saab kommer fra en middelhavsby, et sted omgitt av varme, lys og livlige, deilige dufter fra naturen. Et av Elies mest fremtredende minner hjemmefra er lukten av appelsinblomst; når vinden blåste gjennom appelsintrærne i nærheten av hans barndomshjem ville Elie være omringet av den jordiske duften av appelsinblomst, og hans første duft er en ode til denne vakre noten.

Le Parfum er en veldig feminin, myk og lys parfyme med dominerende noter av jasmin og appelsinblomst. Honningen er der for å gi blomsterne en subtil sødme mens patchouli, roser og treaktige noter sikrer at du får en avrundet og godt blandet duft.

Le Parfum EDP ble lansert i 2011 etterfulgt av Eau de Toilette i 2012. EDT er en lettere versjon, med mindre honning. Den er mykere og mer blomsterrik.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.