Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Elizabeth Arden Parfyme & Dufter til henne

Elizabeth Arden var en kvinne forut for sin tid. I 1910 startet hun sin egen skjønnhetssalong. Dette var på en tid da kvinner var forventet å være hjemme, og det var svært sjeldent at en kvinne hadde sin egen virksomhet. Elizabeth Arden bestemte seg for å endre dette.
I 1912 hun og 15.000 andre kvinner marsjerte forbi hennes Red Door Salon på Fifth Avenue i protest. Alle iført en knallrød leppestift levert av Elizabeth Arden. Den røde leppestiften endte opp med å bli et symbol på kvinnelig frigjøring. Hun utviklet produkter for kvinner som tjenestegjorde i militæret under andre verdenskrig. Selv i dag vil du fortsatt finne Arden i forkant av innovative nye make-up produkter.

Arden var også en av de første til å utvikle kremer for spesifikke hudtyper og hennes 8 hour cream er en av de mest solgte hudpleieproduktene til denne dag.

Hennes berømte Red Door Salon på Fifth Avenue har gitt navnet til hennes like berømte dufter; Red Door og Fifth Avenue. Disse populære duftene kommer nå i en rekke forskjellige versjoner. Den opprinnelige Red Door var formet slik den røde døren til Ardens salong var og ble lansert i 1989. Denne klassiske parfymen har blitt en signaturduft for mange kvinner. Det er selve symbolet på klasse, luksus, glamour, romantikk, eleganse og femininitet. Det tok Elizabeth Arden 14 år før hun lanserte den første oppfølgeren av hennes ikoniske duft. Red Door Revealed, nå i rosa, er ikke så sterk som den klassiske Red Door. Den kan beskrives som å være mer subtil, en ren og feminin blomsterduft for varme sommerkvelder. For å feire jubileet for utgivelsen av Red Door Elizabeth Arden lanserte Red Door 25 Eau de Parfum. Dette var faktisk en helt annen duft enn den opprinnelige Red Door; mer krydret og mer floral.

Ardens parfyme 5th Avenue er oppkalt etter den verdensberømte gaten der Elizabeth Arden åpnet sitt første spa. Det er en av de mest elskede parfymene gjennom alle tider fra Ardens samling, en blanding av ylang, fiol, rose, magnolia, nellik, tuberose og liljekonvall som henger på huden din og minner deg om gamle tider.
Vis Mer