40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Green Tea Bamboo av Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Green Tea Bamboo av Elizabeth Arden er en grønn, treaktig og sitrusaktig duft for kvinner.

Green Tea Bamboo åpnes med noter av sitrus, galbanum, tamarind og bambus, etterfulgt av agurk, syringa, fiolblad og den fascinerende aromaen av grønn te. Den avsluttes med jordiske dufter av orrisrot, mate, mastikk, tre og musk.

Denne orientalske versjonen av Green Tea-klassikeren fanger ånden til en spasertur gjennom en tradisjonell asiatisk bambushage. Parfymen er lett og skarp og lar deg lukte frisk og ren, men likevel utrolig interessant.

Parfymen ligger i den klassiske flasken til Green Tea, men i en helt ny nyanse av grønt. Det er en interessant utgave av den originale duften fra Elizabeth Arden og kan nytes som Eau de Toilette eller som en del av et gavesett.

Green Tea Bamboo ble lansert av Elizabeth Arden i 2014.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.