40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Green Tea Tropical av Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Green Tea Tropical av Elizabeth Arden er en grønn og fruktig duft for kvinner.

Dette er en frisk duft med åpningsnoter av pasjonsblomst og litchi, etterfulgt av te, magnolia og aroma av grønn te, før den legger seg på en base av tropiske frukter og musk.

Duften er designet av Rodrigo Flores-Roux som også har utviklet dufter for andre store merker, inkludert Dolce & Gabbana, Britney Spears og Calvin Klein.

Tropical er en av mange varianter av den originale Elizabeth Arden Green Tea-kolleksjonen. Blandingen av grønne teblader og søte frukter får deg til å tenke på en iskald, fruktig iste og avgir en oppløftende sommerstemning, men parfymen er likevel lett og forfriskende nok til hverdagsbruk.

Green Tea Tropical ble lansert av Elizabeth Arden i 2007.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.