40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Splendor av Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Splendor av Elizabeth Arden er en blomsterduft for kvinner.

Elizabeth Arden var en pioner innen kvinners kosmetikk og dufter. Siden hennes første duft, Blue Grass fra 1934, har hun utviklet en lang liste med dufter under navnet hennes. Splendour ankom i 1998 i en elegant vintage flaske som ikke vil se feil ut i noen duftkolleksjon.

Åpningen av fresia, pioner og hyasint støttes av et hvitt blomsterhjerte. Noter av ananas er også til stede, sterke nok til å bli lagt merke til, men aldri overveldende. Basen av sandeltre, rav, treaktige noter, musk, sedertre og brasiliansk palisander er sensuell og langvarig. Splendor er en ren blomsteraroma med en subtil treskjær base, tidløs og elegant.

Splendor ble lansert av Elizabeth Arden i 1998.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.