Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Elizabeth Taylor Parfyme & Dufter til henne

Elizabeth Rosemond Taylor var en britisk-amerikansk skuespillerinne med 50 filmer og to Oscar, men hun var like kjent for sitt skandaløse kjærlighetslivet, mange ektemenn, omfattende smykkekolleksjon, helseproblemer, parfyme og enorme formue.

I en alder av bare 10 spilte Elizabeth i sin første film, One Born Every Minute (1942). Hun gikk videre til å bli en ikonisk skuespiller med flere store filmer. En av dem, Cleopatra (1963), gjorde henne ikke bare til førstesidestoff fordi det var den dyreste filmen som var produsert, men også fordi det var her hun møtte sin femte mann, Richard Burton. Skandalen var at begge var fortsatt gift mens de starter deres kjærlighetsforhold,og selv paven ble involvert og anklaget Taylor for å stjele en annen kvinnes mann.

Elizabeth Taylor var et stil-ikon, ikke bare på skjermen, men i hennes personlige liv også. Mange kvinner kopierte hennes "cat-eye" makeup fra filmen Cleopatra. Elizabeths personlige stil var overdådig; hun elsket paljetter, blomster, perler, fjær og buer, og du kunne være sikker på at hun ville skille seg ut på den røde løperen.

Taylor var den første kjendisen som har skapt sin egen linje av dufter. Hennes første duft Passion fra 1987 ble en bestselger. Elizabeth var veldig involvert i sine dufter, og som hun elsket nydelige (og dyre) juveler kalte hun hennes andre parfyme White Diamonds som er en rik, sterk og kraftig duft akkurat som Taylor selv. White Diamonds har en sterk floral åpning, et varmt hjerte og en orientalsk base. Flasken kommer med en diamantring slik at den føles enda mer luksuriøs og stilig.

I en selvbiografi av Elizabeth Taylor er det nevnt at hun har tjent like mye på hennes parfyme imperium som på hele hennes skuespillerkarriere. Avisen The Guardian har anslått at det meste av hennes anslåtte $ 600 million- $ 1000000000 eiendom kom av overskuddet fra hennes Elizabeth Taylor parfyme.

Elizabeth Rosemond Taylor ble født 27. februar 1932 i London, England og døde i en alder av 79 i 2011. Hun vil alltid bli husket for sin utrolige skjønnhet, fantastiske øyevipper, kaotiske kjærlighetsliv, åtte menn, en rekke filmer og The Elizabeth Taylor AIDS Foundation fra 1991.
Vis Mer