40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Love and White Diamonds av Elizabeth Taylor

Per Side
Sorter
Love and White Diamonds av Elizabeth Taylor er en treaktig blomsterduft for kvinner.

Denne friske og sofistikerte duften er en kombinasjon av blomsterrike, treaktige og musky noter. Den åpnes med neroli og petitgrain kombinert med fruktig og sitrusaktig mandarin. De midterste akkordene utforsker en rekke forskjellige blomster, inkludert tyrkisk rose, jasmine sambac, tuberose og gardenia. Til slutt smelter de sammen med aromatisk musk, sandeltre og sedertre, og danner en lett og frisk aroma.

Talentene til Elizabeth Taylor vises ikke bare i skuespill. Hun hadde også en entusiasme for smykker, noe som gjenspeiles perfekt i design og navngiving av kolleksjonene hennes. Duften fra Love and White Diamonds kommer i en enkel og stilig lys rosa flaske fullført med en diamantkant, inspirert av Elizabeth Taylors hittil mest suksessrike duft, White Diamonds fra 1991.

Love and White Diamonds ble lansert i 2017.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.