Bruk Koden CUPID5 For Å Få 5% Rabatt På Alle Bestillinger Over 300kr | Ender Om:

Enrique Iglesias Parfyme & Dufter til henne

Enrique Iglesias (døpt Enrique Miguel Iglesias Preysler) ble født i Madrid, Spania, i 1975. Han bodde sine første år i Spania, men etter noen familieproblemer måtte Enrique flytte til Miami for å bo hos sin far, den verdensberømte sangeren Julio Iglesias.

I 1995 kom Enriques første album, da med artistnavnet Enrique Martínez – slik at han ikke trengte å bli assosiert med far. Albumet var på spansk og ble en stor suksess i de latinamerikanske landene.
Etter at spansk musikk ble utrolig populært i USA (med blant annet Ricky Martin) bestemte Enrique seg for å prøve seg. Han endret artistnavnet til Enrique Iglesias og begynte å synge på engelsk. Han hadde sin første nummer én hit i USA med «Bailamos», som var soundtracket til filmen «Wild Wild West» med Will Smith.
"Bailamos" ble den første av mange nummer én hits for Enrique, men mest kjent er nok "Hero" som steg til nummer én i 14 land og vant 6 priser, inkludert en MTV Video Music Award.

Enrique har også vist sitt talent i TV-programmer, filmer og reklame. Du har kanskje sett ham i «Two and a Half Men» hvor han spilte en byggmester eller i «How I Met Your Mother» der han var han datet karakteren Robin. Han har vært i reklamer for store merker som Pepsi og Viceroy. Han var også i en reklamefilm for Tommy Hilfigers duft «True Star Men», som ble inspirert av sangeren.

Enrique startet sin egen duftkolleksjon i 2014 og samarbeidet med Coty (som lager dufter og kosmetikk for noen av de største merkevarene i verden). Hans første duft for kvinner, « Deeply Yours» ble utgitt i 2015. Det er en fruktig blomsterduft med noter av grapefrukt, mandarin, grønt eple og moskus på en base av vanilje, sandeltre og musk.

Se alle

Enrique Iglesias tidslinje

2014
2016
2015
2015
Deeply Yours for Her
DEEPLY YOURS FOR HER

Deeply Yours for Her av Enrique Iglesias er en floral fruktig...

Enrique Iglesias
Kolleksjonene