40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Ermenegildo Zegna Parfyme & Dufter til henne

Ermenegildo Zegna er et av få motehus som fortsatt er familiedrevet. De har et talent for herreklær, som har vært en stolt av som har gått fra far til sønn i hittil 4 generasjoner.
Selskapet ble stiftet i 1910 av Ermenegildo Zegna (1892-1966) i Italia som et selskap som skapte og produserte ulltekstiler. Deres filosofi har alltid vært basert på kvalitet og søken etter perfeksjon.
I dag Ermenegildo Zegna designerdresser for menn som koster over $ 1000, dufter, dameklær, og har nylig introdusert sportsklær til sin samling.
"Våre typiske kunden tror på diskré klasse" sier Gildo Zegna, barnebarnet av firmaets grunnlegger. "Det er derfor de liker Ermenegildo Zegna." Ermenegildo Zegna Group er ikke en merkevare av radikale moteuttalelser; tvert imot, veldig klassisk skreddersøm,smidig stoff og et nøyaktig øye for detaljer.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.