Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Estée Lauder Parfyme & Dufter til henne

Hvis du lurer på hvor du kan kjøpe Estée Lauder, så har du kommet til rett sted. Vi er en one-stop-shop for alle nedsatte Estée Lauder-parfymer, inkludert den bestselgende duften Youth Dew og gavesett. Ta en titt på vårt utvalg av Estée Lauder parfymer i dag.

Hvem er Estée Lauder?

Estée Lauder er et av de eldste og mest kjente duftmerkene over hele verden og har produsert vakre dufter for menn og kvinner siden lanseringen i 1946. Estée og mannen startet i det små med bare fire produkter, men innså snart at de hadde funnet til en lukrativt marked, og i 1948 hadde selskapet sikret sin første butikk i Saks Fifth Avenue i New York. Lauder startet virksomheten fra bunnen av ved å selge hudpleieprodukter til skjønnhetssalonger og hoteller, og ble svært vellykket. Hun videreførte sin visdom og ekspertise til sine skjønnhetsrådgivere frem til sin død i 2004.

I 1953 ble den første kvinneparfymen av Estée Lauder introdusert, kalt Youth Dew og den ble omskapt også til badolje, som snart ble etterkrigstidens luksus som alle ønsket å få tak i. I dag har Estée Lauder over 80 parfymer og aftershaves - flertallet er for kvinner, selv om det er en håndfull for menn og et par som er unisex.
Vis Mer