40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Estée Lauder Parfyme & Dufter til henne

Hvis du lurer på hvor du kan kjøpe Estée Lauder, så har du kommet til rett sted. Vi er en one-stop-shop for alle nedsatte Estée Lauder-parfymer, inkludert den bestselgende duften Youth Dew og gavesett. Ta en titt på vårt utvalg av Estée Lauder parfymer i dag.

Hvem er Estée Lauder?

Estée Lauder er et av de eldste og mest kjente duftmerkene over hele verden og har produsert vakre dufter for menn og kvinner siden lanseringen i 1946. Estée og mannen startet i det små med bare fire produkter, men innså snart at de hadde funnet til en lukrativt marked, og i 1948 hadde selskapet sikret sin første butikk i Saks Fifth Avenue i New York. Lauder startet virksomheten fra bunnen av ved å selge hudpleieprodukter til skjønnhetssalonger og hoteller, og ble svært vellykket. Hun videreførte sin visdom og ekspertise til sine skjønnhetsrådgivere frem til sin død i 2004.

I 1953 ble den første kvinneparfymen av Estée Lauder introdusert, kalt Youth Dew og den ble omskapt også til badolje, som snart ble etterkrigstidens luksus som alle ønsket å få tak i. I dag har Estée Lauder over 80 parfymer og aftershaves - flertallet er for kvinner, selv om det er en håndfull for menn og et par som er unisex.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.