40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Youth Dew av Estée Lauder

Per Side
Sorter
Estée Lauder Youth Dew er en krydret og orientalsk duft for kvinner.

En klassisk duft med en rik sammensetning av aldehyder, appelsin, krydder, fersken, bergamot, narcissus og lavendel i toppen. Dette smelter sammen i det krydrede blomsterhjertet av kanel, kassia, orkide, jasmin, nellik, ylang-ylang, rose og liljekonvall, og en base av tolu balsam, Peru balsam, rav, patchouli, musk, vanilje , eikemose, vetiver og røkelse.

Opprinnelig lansert som badolje av Estée Lauder på 50-tallet og deretter lansert som en duft i 1953, har denne sensuelle duften vært en damefavoritt i et halvt århundre og forandret parfymeverden for alltid. Den kommer i en elegant og tidløs flaske, pyntet med en gullbue, noe som gjør den til en nydelig gave til enhver parfymeelsker!
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.