40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Starlight av Etienne Aigner

Per Side
Sorter
Starlight av Etienne Aigner er en orientalsk blomsterduft for kvinner.

En patchouli-base omgitt av frukt og et snev av krydder oppsummerer Starlight - men den er så mye mer. Åpningen av bergamott, ananasjuice og hint av grønnsaker er frisk og frodig; hjertet er mykere og søtere med spisskummen og jordbær samt subtile antydninger til jasmin. Patchouli er fremtredende i hjertet mens basen av sandeltre, vanilje og hvit musk varmer opp duften. Vakkert blandet, elegant og en showstopper.

Flakongen er en ekte perle, en vakker flaske laget av glass i nydelige bleke nyanser. Den vil se fantastisk ut på hyllen din og væsken inni er helt himmelsk - Starlight er et veldig passende navn for denne duften.

Starlight ble lansert i 2008 av Etienne Aigner.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.