Sporet Levering Med PostNord
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

GAP Parfyme & Dufter til henne

GAP ble grunnlagt i 1969 av ekteparet Doris og Donald Fisher. De bestemte seg for å begynne i motebransjen etter at de slet med å finne jeans som virkelig passet. De åpnet sin første butikk på Ocean Avenue i San Francisco, og solgte jeans og plater for å tiltrekke seg et yngre publikum.

Det gikk ikke så bra for ekteparet i begynnelsen, og det var først da de måtte sette ned prisene siden de holdt på å gå konkurs at folk strømmet til butikken. Dette fikk paret til å innse at det var et marked for deres produkter, men at de var nødt til å justere ned prisene.

Gap fortsatte å vokse, åpnet flere butikker og i 1976 hadde de over 180 butikker sprett over 21 stater og solgte for over 100 millioner dollar. De begynte derfor å designe klær under sitt eget navn, blant annet gensere og skjorter, og det viste seg å være en genial idé. Innen 1980 utgjorde GAP-kolleksjonen 45% av salget og de solgte for 500 millioner dollar.

I dag selger GAP alt fra klær, badetøy, treningsklær, sko, tilbehør, hudpleie og dufter for kvinner, menn og barn.

GAP ga ut sin første parfyme i 1994 og har siden den gang utviklet en rekke dufter til både menn og kvinner. En av de mest populære duftene for kvinner er Close Perfume (2009). Denne duften er en fantastisk lys duft med en grunntone av mandel - noe du ikke ser hver dag, men definitivt verdt å prøve! Også verdt å nevne er i Near fra 2011 som er en nydelig fruktig duft med en sommerlig følelse.
Vis Mer