Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Ghost Parfyme & Dufter til henne

Ghost er et britisk motemerke, samt et parfymemerke. Ghost ble grunnlagt i 1985 av designeren Katherine Hamnet og Tanya Sarne, som var kommet inn i moteindustrien gjennom modellering. De er spesielt kjent for sine luftige kjoler. Noen av de mest populære Ghost parfymene inkluderer Ghost Original, Eclipse og Luminous.

Tanya Sarne var kreativ direktør for Ghost i mange år, men var aldri en skolert designer. Hun hadde gjort noen modelloppdrag mens hun gikk på universitetet, men hadde gitt det opp for å hjelpe sin mann med hans karriere. Etter at deres ekteskap endte befant Sarne seg alene med to barn. De hadde ikke mye penger å bruke, og var tvunget til å grave gjennom kasser på billige butikker. Hun bestemte seg for å prøve seg som designer og sammen med Katherine Hamnet grunnla hun Ghost i 1984. Det var essensielt for både merkets stil og deres suksess oppdagelsen av en ny type stoff. Viskose var et lav-verdi produkt laget av bomull cellulose, men Sarne begynte å eksperimentere med det og oppdaget at ved å bruke visse metoder for tørking av viskose ble det et utmerket lett stoff som så fantastisk ut og ikke trengte stryking. Stoffet ble grunnlaget for alle Ghost klær og spesielt deres berømte frittflytende kjoler.

Ghost har siden vært svært vellykket og Sarne har vært veldig involvert. Sarne har også designet en svært vellykket linje av sommerkjoler for Marks and Spencer. Gjennom kreativitet og interesse for uvanlige materialer har Ghost utviklet en stil som aldri går av av moten, og som både har særpreg og lang levetid. Den aller første Ghost parfymen ble utgitt i 1995 og merket har gitt ut mange kjære lukter siden da. Ghost eller Ghost Original (2000) er en fruktig duft med blomsternoter av rose og jasmin. Luminous (2009) har en blanding av blomster og frukt og frisk appelsin, ananas og druer. Eclipse (2014) inneholder bergamot, sitron, mandarin, solbær og rose og kommer i en nydelig flaske formet som en halvmåne. Ghost dufter er kjent for sin høye kvalitet og umiskjennelig slanke flasker.
Vis Mer