Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Giorgio Armani Parfyme & Dufter til henne

Giorgio Armani er virkelig et verdenskjent navn innen mote og design. Helt siden merket ble etablert i 1975, har Giorgio Armani vokst seg større og større og i 2001 ble de kjent som en av de mest suksessrike designerne i verden.
Giorgio Armani har nå vokst som et moteimperium og kan skryte av mer enn 300 butikker spredt over 37 forskjellige land, som selger et bredt utvalg av moteklær, tilbehør og kosmetikk. Det tok selvfølgelig litt tid for Armani å vokse seg til det moteimperiumet vi alle kjenner og elsker i dag, og det hele begynte med en serie briller i 1989. Videre kunne merket tilby gavesamlinger i 1989 og i 1991 lanserte de A / X Armani Exchange.

Giorgio Armani huser nå flere samlinger som Giorgio Armani, Collezione, Emporio Armani, A / X Armani Exchange, Armani Accessori og Armani Junior og merket viser alltid sine plagg og tilbehør på den årlige Milan Fashion Week. En annen del av Armani som er populært blant deres kunder er deres utvalg av dufter for kvinner. De har et stort variert utvalg med noe som passer for enhver anledning, uansett tid og uansett sted.

Deres første parfyme for kvinners var Armani for women (1982) som nå blir betraktet som en moderne klassiker beundret av kvinner over hele verden. Andre populære dufter inkluderer den hvite blomsterduften Gio (1992), den fruktige florale Acqua di Gio (1995), den varme og krydrette Armani Mania (1999), den berømte blandingen av blomster og sitrusnoter i Armani Code (2006), den orientale og søte Emporio She (2008), den friske og krydrette Idole D'Armani (2009), den aromatiske blomstrende Acqua di Gioia (2010), den orientalske blomsterduften Armani Code Luna (2012) og den fruktige og søte Si (2013) for å nevne men noen.

Som Giorgio Armani selv sier - "forskjellen mellom stil og mote er kvalitet".
Vis Mer