Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Giorgio Beverly Hills Parfyme & Dufter til henne

Giorgio Beverly Hills ble åpnet i 1961 av Fred Hayman og George Grant. Det var den første luksusboutiquen på hjørnet av Dayton Way og Rodeo Drive i Beverly Hills, California. Andre overdådige butikker kom snart også (Gucci og Tiffany dukket opp på midten av 1970-tallet), men det var Fred som så potensialet i plasseringen og satte opp sin glamorøse damemotebutikk på denne vanlige gaten med en kjøpmann, en bensinstasjon og en hardware butikk.

Navnet, Giorgio Beverly Hills, var Fred Hayman idé. Det ble hentet fra Grants fornavn og fra det overdådige Beverly Hilton Hotel hvor Fred pleide å jobbe som arrangør for de rike og berømte. Giorgio Beverly Hills var ikke som alle de andre luksusbutikkene du hadde sett. Den har dukket opp i flere filmer, blant annet Pretty Woman fra 1990 hvor det var den første butikken Julia Roberts gikk til for å handle med Richard Gere sitt kredittkort. Et glass champagne ventet når du gikk inn i butikken og de aller beste kundene til Giorgio Beverly Hills fikk deler av den eksklusive Waterford krystallen som takk.

Frank Sinatra, Nancy Reagan, Diana Ross, Charlton Heston, og Elizabeth Taylor var hyppige Giorgio Beverly Hills shoppere. For butikkens 20-årsdag ble det besluttet å lansere en Giorgio Beverly Hills duft. Den måtte være modig, forførende og representere solskinn, makt, glamour, limousiner og Hollywood livsstilen. Formen på flasken er inspirert av den elegante Tiffany vasen, og den karakteristiske gule stripen kom fra den gule markisen til butikken.
Giorgio Beverly Hills (eller Yellow som den også blir kalt) ble lansert i 1981 og ble spredt i luften gjennom airconditionssystemet i butikken - kvinnene elsket det, og parfyme ble en bestselger.
Dette var også en av de aller første parfymene som ble utgitt som en duft stripe. Den satt på baksiden av dameblader og når du skrellet av tapen ble du møtt med en kraftig aroma av vanilje, amber og patchouli.

Giorgio Beverly Hills Yellow parfyme er ganske sterk og ifølge ryktet ble den utestengt fra noen restauranter på 80-tallet på grunn av sin kraftfulle duft!

I dag kan du kjøpe Yellow i en rekke gavesett, hvert år lanserer Giorgio Beverly Hills et nytt gavesett som inneholder denne klassiske duften og en bamse. Andre klassiske Giorgio Beverly Hills parfymer er Wings fra 1992, som er en frisk blomsterduft for kvinner. Red fra 1989 er en skarp, treaktig, mosegrodd duft. Ocean Dream fra 1990 har en rekke blomstrende noter og er en veldig feminin subtil duft. Det er ikke bare parfyme, deodoranter, body lotion og designerklær som du finner i Giorgio Beverly Hills butikker, i dag selger de også luksus klokker, solbriller og smykker.
Vis Mer