40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Red av Giorgio Beverly Hills

Per Side
Sorter
Red av Giorgio Beverly Hills er en orientalsk blomsterduft for kvinner.

Denne sanne klassikeren åpner med kontrastfylte blomsternoter og fruktige toppnoter av kirsebær, ylang-ylang, appelsinblomst og hyasint som blander seg inn i et hjerte av nellik, rose, jasmin, rosmarin og tuberose. Den komplekse basen kombinerer søte elementer med en eksotisk berøring av patchouli, eikemose, rav, seder, sandeltre, tonkabønne, vanilje og myrra.

Siden lanseringen har denne eksklusive og elegante duften erobret hjertet til mange kvinner, og blitt et symbol på stas. Rød er fargen for kjærlighet og energi, og denne parfymen omfatter en intens aura av lidenskap. Den kommer i en nydelig rektangulær flaske med en gylden hette. Prøv Eau de Toilette eller nyt forførelsen med fuktighetskrem for kropp og dusjgele.

Red av Giorgio Beverly Hills ble lansert i 1989.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.