40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Givenchy Parfyme & Dufter til henne

Givenchy er et verdenskjent motemerke som ble grunnlagt i 1952 av Hubert de Givenchy og har et omdømme om å være det beste innen eleganse og haute couture. Givenchy selv ble født i en aristokratisk familie i Beauvais, Frankrike, og i 1944 flyttet han til Paris, hvor han studerte kunst ved École Nationale Supérieure des Beaux-Arts. Etter skolegangen jobbet han for flere viktige motedesignere i Paris. Han hadde allerede hatt sin første arbeidserfaring for designeren Jacques Fath i en alder av 17. Den franske couture industrien var alle ledende på verdensbasis og Givenchy fikk mye av sin erafing takket være muligheten for å jobbe for Lucien Lelong, Robert Piquet og Elsa Schiaparelli.

Givenchy tok en sjanse i 1952 da han åpnet sin første butikk og grunnla sitt eget motemerke. Dette viste seg raskt å være en god beslutning siden hans debutsamling ble en umiddelbar hit og mottok mye ros for sine elegante og feminine design. Selv kjendiser som Audrey Hepburn klarte rett og slett ikke å motstå hans kreasjoner og de kan sees filmer som Sabrina, Breakfast at Tiffany`s og Charade.

Givenchys første kolleksjoner inneholdt flere separate plagg, som lange luftige skjørt og skreddersydde bluser, inkludert Bettina bluse, oppkalt etter modellen Bettina Graziani. Hans følgende kolleksjoner inkluderte også elegante aftenkjoler, feminine hatter og skreddersydde dresser. Givenchy ble tidlig synonymt med "Parisian chic".

Givenchy utvidet sitt tilbud til å omfatte sin første parfyme i 1957, kalt L'Interdit, som ble inspirert av hans mest berømte klient, Audrey Hepburn. Hans første herreduft, Monsieur de Givenchy, ble lansert to år senere i 1959.
Noen av de mest populære Givenchy-duftene for kvinner inkluderer blomsterduften "Givenchy III" (1970), den sensuelt søte og treaktige "Ysatis" (1984), den overdådig "Amarige" (1991), den orientalske blomsterduften "Organza" (1996),
den sterke "Hot Couture" (2000), den fruktige "Very Irresistible" (2005), den varme og orientalske "Ange Ou Demon" (2006), den delikat pulverduften "Dahlia Noir" (2011), den søte "Bloom" (2013) og den guddommelige blomstersammensetningen av "Dahlia Divin" (2014) for å nevne noen.

Givenchy - tidløs skjønnhet og klassisk eleganse
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.