Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Gucci Parfyme & Dufter til henne

I 1921 grunnla Guccio Gucci House of Gucci. Selskapet ble et av de mest kjente luksusmerkene i verden. I de tidlige årene var Gucci bare en liten bedrift, som hovedsakelig solgte saler. Senere utvidet Guccio sin virksomhet i utlandet ved å lage kvalitetslærvarer som vesker, sko og belter. Hans 1947 Gucci skinn veske med et bambus håndtak ble en umiddelbar hit blant kjendiser og kongelige, og det var den første av mange ikoniske Gucci design, samt varemerkets røde stripete webbing som ble introdusert til Guccis design i 1950. Bambus ble senere referert til i den populære parfymen Gucci Bamboo (2015).

På 50 og 60-tallet dro mange filmstjerner og jet-settere til Firenze hvor de forelsket seg i Gucci sitt merke. Filmstjerner som Grace Kelly, Peter Sellers og Audrey Hepburn stilte i Gucci klær, sko og tilbehør i kjente livsstilsmagasiner, og dette gjorde Gucci merket til et internasjonalt status symbol. Jackie Kennedy ble sett med en Gucci veske som i dag er kjent som den ikoniske Jackie O; det er fortsatt en bestselger i dag.

På 70-tallet lansert Gucci sin første ready-to-wear kolleksjon med varemerkets GG logo. De ble kjent for sine tidløse design og høye kvalitet, samt unike blandinger av innovative håndverk. Flaggskipsbutikken i Beverly Hills ble fornyet i 1977 og gjorde det mulig for VIPs som Rita Hayworth og Michael Caine å finne $ 10.000 vesker, komplett med gull og diamant kjeder.

80-tallet var turbulent for Gucci familien. Merket ble nesten ødelagt på grunn av interne familiekonflikter, skatteunndragelse og til og med drap! Uventet ble merkevaren reddet av den unge amerikanske motedesigneren Tom Ford som ble ansatt av Gucci 1990. Det første Tom Ford gjorde var å designe en ready-to-wear kleslinje, men senere ble han utnevnt til rollen som kreativ leder og under hans forvaltning ble Gucci restaurert til sin fordums prakt. I 1997 var Tom Ford innflytelsesrik i beslutningsprosessene da Gucci-konsernet kjøpete Yves Saint Laurent, Bottega Veneta og Boucheron. Innen 2001 var Tom Ford involvert i alle store beslutninger for Gucci-konsernet, men han forlot senere selskapet for å starte sin egen merkevare.

Ikoniske produkter som blomstermønster, Jackie O veske og bambus vesken har alle bidratt til at Gucci ble kåret som det mest ønskelige luksusmerket i verden av Nielsen Company i 2007. Gucci har mer enn 400 Gucci butikker og Gucci utsalgssteder over hele verden som selger alt fra solbriller, vesker, belter og sko til vin kjølere og bilderammer.

I 1974 introduserte Gucci sin første duft, Gucci nr 1 for kvinner. Siden da har flere Gucci parfymer og dufter blitt utviklet, både for menn og kvinner. Mange har legendestatus blant parfymesamlere som Gucci 3 og L'Arte di Gucci. En av våre favoritt Gucci parfymer er Gucci by Gucci fra 2007 som er en musky sensuell honning duft. Med sin elegant balanse av eksotiske guava, haitisk tiare blomst, patchouli, musk og honning er det den perfekte duft for natten.

Gucci Guilty duften er for de glamorøse, dristige og sexy kvinnene som elsker å ha god tid. Med den ikoniske GG logoen og fantastisk blanding av mandarin, rosa pepper, geranium, amber og patchouli er ikke denne lukten en fryd for øyet, men for nesen også. Flere utgaver til den opprinnelige Gucci Guilty parfymen har blitt lansert i løpet av årene, som for eksempel Gucci Guilty Black Pour Femme, Gucci Guilty Diamond, og Gucci Guilty Studs Pour Femme. Den første Gucci Rush ble lansert i 1999. Sammensetningen er en saftig blanding av eksotiske blomster, og en unik blanding av koriander, vanilje og patchouli. Gucci Bamboo sluttet seg til Gucci parfyme samlingen i 2015. Det er en intens, grasiøs og forsiktig parfyme med sitrusduft og et floral hjerte. En perfekt duft med Bamboo bodylotion og Bambus deodorant spray for ekstra lang levetid.
Vis Mer