40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Bamboo av Gucci

Per Side
Sorter
Bamboo av Gucci er en blomsterduft for kvinner.

Bamboo kommer i en Eau de Parfum og en Eau de Toilette-utgave.

Den åpner med sitrusaktige noter av bergamot. Eau de Parfum-versjonen gir en fantastisk friskhet, før den går over til de blomsteraktige midtnotene av appelsinblomst, Casablanca-lilje og den fruktige sødmen fra ylang-ylang. Til slutt avsluttes den med varmen fra rav, sandeltre og vanilje.

Bamboo EDT-aromaen starter med å introdusere appelsinblomst sammen med fruktige noter av mandarin, pære og siciliansk bergamot. I hjertet av duften finner du Casablanca-lilje, jasmin og ylang-ylang, mens basen består av musk, vanilje, sandeltre og ambergris.

Bamboo-duftene er oppkalt etter Gucci sin tilbehørskolleksjon med samme navn, og de presenteres i en art deco-inspirert glassflaske med en bambuslignende hette.

Gucci Bamboo ble lansert av Gucci som en EDP-versjon i 2015 og i EDT-utgaven i 2016.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.