Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Guerlain Parfyme & Dufter til henne

Guerlain har skapt et innovativt utvalg av dufter og gavesett i vakre flasker og esker. Her på Parfyme-Klikk har vi et fantastisk utvalg å velge mellom. Handle Guerlain-parfymer for kvinner til en god pris.

Guerlain er et anerkjent fransk parfymehus grunnlagt i 1828. Guerlain-dufter er anerkjent som noen av de beste i verden og er ledende innen innovasjon i bransjen. De var de første til å eksperimentere med syntetiske stoffer i dufter og introduserte gourmand-duften.

Parfymehuset kan spore sin opprinnelse til et lite parfymestudio åpnet av kjemiker Pierre Francois Pascale Guerlain. Det gikk ikke lang tid før Piers fantasifulle duftkreasjoner fanget interessen til Paris sine mest innflytelsesrike mennesker, og skapte skreddersydde dufter for kongelige, som Napoleon III og kona, samt dronning Victoria. Parfymen Guerlain laget for kona til Napoleon III, keiserinne Eugénie, var Impériale og er fremdeles tilgjengelig.

Merket ble vidreført gjennom familien, og det var Jacques Guerlain som ville gjøre merkene til moderne arv. Han designet rundt fire hundre innflytelsesrike parfymer, hvorav mange forblir populære til i dag, inkludert L’Heure Bleue, Mitsouko og Shalimar
Vis Mer