40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Guerlain Parfyme & Dufter til henne

Guerlain har skapt et innovativt utvalg av dufter og gavesett i vakre flasker og esker. Her på Parfyme-Klikk har vi et fantastisk utvalg å velge mellom. Handle Guerlain-parfymer for kvinner til en god pris.

Guerlain er et anerkjent fransk parfymehus grunnlagt i 1828. Guerlain-dufter er anerkjent som noen av de beste i verden og er ledende innen innovasjon i bransjen. De var de første til å eksperimentere med syntetiske stoffer i dufter og introduserte gourmand-duften.

Parfymehuset kan spore sin opprinnelse til et lite parfymestudio åpnet av kjemiker Pierre Francois Pascale Guerlain. Det gikk ikke lang tid før Piers fantasifulle duftkreasjoner fanget interessen til Paris sine mest innflytelsesrike mennesker, og skapte skreddersydde dufter for kongelige, som Napoleon III og kona, samt dronning Victoria. Parfymen Guerlain laget for kona til Napoleon III, keiserinne Eugénie, var Impériale og er fremdeles tilgjengelig.

Merket ble vidreført gjennom familien, og det var Jacques Guerlain som ville gjøre merkene til moderne arv. Han designet rundt fire hundre innflytelsesrike parfymer, hvorav mange forblir populære til i dag, inkludert L’Heure Bleue, Mitsouko og Shalimar
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.