Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Shalimar av Guerlain

Per Side
Sorter
Shalimar av Guerlain er en frisk og treaktig duft for kvinner.

Shalimar finnes i fire forskjellige typer, EDP, EDT, EDC og Parfum. De er alle forskjellige, men de deler alle den samme blandingen av vanilje, bergamott, røkelse, rav, rose, lær og musk.

Shalimar Eau de Parfum er en kraftduft med en søt, skarp sitrus, litt kjemisk, vaniljeåpning som snart smelter sammen med lær, røkelse og subtile hint av rose og iris. Shalimar EDP har lang levetid, og du vil finne at vaniljenotene er mørkere, tettere og mer avrundede.

Shalimar Eau de Toilette er en mykere versjon av denne klassiske duften. Sitrusåpningen får du fremdeles, men den smelter raskt sammen med skinn og vanilje. Du sitter igjen med en pudderaktig, søtere, lettere vaniljeversjon.

Shalimar Eau de Cologne er en drømmende vaniljehazel; blomsternoter kommer og går før de setter seg ned i de treaktige notene. Den er delikat, lett og perfekt hvis du vil ha en duft kun for deg.

Shalimar Parfum er intens og vakker. En åpning med lett sitrus og sedertre som er blandet med røkelse, røkt lær, harpiks og selvfølgelig vanilje. En ekte perle som er dypere, piggere og tyngre i det animalistiske aspektet enn noen av de andre versjonene.

Som en hyllest til den legendariske kjærlighetshistorien mellom keiser Shahjahan og hans kone Mumtaz Mahal, lanserte Jacques Guerlain Shalimar i 1925. Duften er oppkalt etter Mumtaz's favoritthage, 'The Gardens of Shalimar'. Det er en ekte vintage duft som fortsatt er like god i dag som dagen den ble opprettet.
Vis Mer