40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
100% Ekte Produkter
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Guess Parfyme & Dufter til henne

I 1981 grunnla Marcianos en lite denimselskap i California, siden de mente denim var utdatert og manglet en fashion edge.
De så på dette som en mulighet til å kombinere sin europeiske stil med et tradisjonell amerikansk stoff og skapte en denimkolleksjon som var sanselig, nyskapende og tidløs.

I utgangspunktet var forhandlere skeptiske og kjøperne var motvillige til å legge inn bestillinger, men etter at Bloomingdale kjøpte to dusin jeans, og de solgte ut på et par timer, fordi utformingen var så sexy og frisk, åpnet flere seg for Guess.
Nå, mer enn 25 år senere, har Guess vokst til å bli en av de mest kjente selskaper over hele verden, med over 1000 Guess- og Guess Accessory-butikker over hele verden.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.