40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Guess Parfyme & Dufter til henne

Guess er et amerikansk motemerke som ble grunnlagt av Marciano brødrene; Georges, Maurice, Armand og Paul. Dette trendmerket er kjent for sine jeans så vel som en rekke svært vellykkede parfymer, inkludert Guess Original (1990), Guess Gold (2007) samt Guess Dare (2014).

Brødrene var opprinnelig fra Marokko, men hadde bodd i Frankrike i mange år hvor de styrte flere klesbutikker på den franske rivieraen. De valgte å starte på nytt i USA i 1981 og åpnet en butikk i Beverly Hills, en av de mest velstående delene av Los Angeles. Brødrene hadde besøkt LA regelmessig tidligere og hadde blitt veldig påvirket av amerikansk kultur. Georges Marciano laget jeans for butikken selv, og hans denim design ville bli en viktig del av Guess.

På 90-tallet utvidet selskapet til Europa og Japan. Det var hundrevis av Guess butikker over hele verden der kundene kunne handle håndvesker, sko, jeans og klokker. Selskapet har fortsatt å vokse på 2000-tallet ved hjelp av å bruke kjendiser som Paris Hilton og Gigi Hadid som modeller.

En populær del av selskapet har vært deres fantastiske parfymer. Guess Original var naturligvis den aller første Guess parfymen for kvinner. Som mange Guess dufter er det en frisk og fruktig duft og Original har en herlig blanding av sitron, grapefrukt, solbær og blomster på en tre og vanilje base. Guess Gold (2007) er en fruktig blomsterduft med frosne sitrus, ananas, jasmin, lotus, rose, tre og vetiver. Mange av Guess parfymene for kvinner er tilgjengelige i gavesett med dusj gele og bodylotion med de samme gode luktene.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.