40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Guy Laroche Parfyme & Dufter til henne

Guy Laroche var en fransk hattemaker og designer. Han var sønn av en hotelleier og tilbrakte sin barndom i havnebyen La Rochelle. Laroche stiftet sitt eget selskap i 50-årene etter å ha jobbet flere tiår med hatte design. Han begynte å lage kjoler i sin egen salong, og det tok ikke lang tid før hans haute couture ble sett på catwalks over hele verden. Han var også en pioner i fransk ready-to-wear, etter å ha blitt inspirert av turer til USA. På begynnelsen av 60-tallet fikk han oppmerksomhet for sin bruk av buksedresser og kjeledresser, noe som skulle bli svært populær mote et tiår senere. Han elsket den feminine kroppen og ønsket alltid å lage klær som ble bært på en kvinnes skikkelse i stedet for den andre veien rundt. Han var også fast bestemt på å tilby sine fine klær til best mulig pris, noe som gjorde at hans design var betydelig rimeligere enn de av sine konkurrenter. Merket har også en lang historie med å fremme kreative talenter. Designere som Issey Miyake og Valentino Garavani av Valentino jobbet for Laroche i sine yngre dager. Laroche døde i 1989, men selskapet fortsetter.

Den aller første Guy Laroche parfymen ble utgitt i 1966. Dette var Fidji, en tropisk duft som blander frisk sitrus og urter med blomster som rose, sjasmin og fiol med en krydder. Den var basert på øya i det sørlige Stillehavet med samme navn, og tar brukeren med på en tropisk ferie med sin blanding av frukt, blomster og solrike friske noter. Fidji parfymen har vært en klassiker og har blitt etterfulgt av mange flere fantastiske Guy Laroche dufter. J'ai Ose (1978) har aldehyder, koriander, fersken og rose mens Clandestine (1986) er en blomstrende bukett gjort enda deiligere med honning og ananas.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.