Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Gwen Stefani Parfyme & Dufter til henne

Gwen Stefani er en amerikansk popstjerne som ble berømt som frontkvinnen i No Doubt. Hun har siden vært dommer i talentprogrammet the Voice, hatt en suksessfull solokarriere og lansert en svært vellykket serie med dufter; Harajuku Lovers.

Gwen Renée Stefani ble født 3 oktober i 1969, som en av de fire barna til Dennis Stefani og Patty Flynn, og har røtter fra Italia, Amerika, Irland, Skotland og Norge. Hun ble oppkalt etter flyvertinnen fra boken « Airport» og sangen «Walk Away Renée» fra 1968 av The Four Tops.
Gwen Stefani ble spurt av broren hennes om hun kunne være bakgrunnssanger for hans Ska band No Doubt, og hun tok senere over for den opprinnelige vokalisten til bandet, Spence, da han gikk bort. Vi har sett henne opptre sammen med bandmedlemmene Tony Kanal, Tom Dumont, Adrian Young, Gabrial McNair og Stephen Bradley i 29 år (1986-2015). Hennes bror, Eric, forlot bandet etter et par år for å satse på en karriere innen animasjon og fikk faktisk jobbe med The Simpsons. Som nevnt tidligere, har Gwen også lansert seg som soloartist og hennes Hollaback Girl var den første sangen fra en soloartist til å selge over 1 million elektroniske eksemplarer.

Det er ingen hemmelighet at Gwen elsker Asia, og at hennes musikk, mote og dufter har blitt inspirert av kontinentet. Da tsunamien rammet Tōhoku donerte hun umiddelbart £ 700 000 til Redd Barna. Gwen lanserte sin egen kleskolleksjon i 2004, som er oppkalt etter hennes første album L.A.M.B (Love, Angel, Music, Baby).
Vis Mer