Helena Rubinstein Parfyme & Dufter til henne

Helena Rubinstein startet sin vellykkete bedrift for kosmetikk og skjønnhetsprodukter, for både menn og kvinner, i 1902. Hun hadde teknisk ekspertise og skapte innovative konsepter som rutiner for skjønnhetspleie. Hun var blant annet den første som lanserte vannfast mascara, og som lanserte den første moderne mascaraen.

Hennes produkter er fulle av vitaminer og retinol, og det var Rubinstein som introduserte ideen om antioksidant kremer til kosmetikkverdenen.

Dette innovative konseptet har skapt produkter som Powercell, Skin Rehab, Serum Jour og andre ansiktskremer. Helena var også en av de første til å snakke om hvordan hudtyper er forskjellige og trenger forskjellige behandinger.

Nylig har merket utviklet kosmetikk- og hudpleieprodukter basert på plastisk kirurgi, i samarbeid med Doctor Pfulg, skaperen av Laclinic-Montreux, for å oppnå tilsvarende effekt på huden uten å måtte legge seg under kniven. Sammen har de skapt Re-Plasty, High Definition Peel og Mesolift Cosmetic.

Dette vellykkede kosmetikkimperiumet produserer tonere, masker, rensemidler, sminkefjernere, dagkremer, nattkremer, serum, deodoranter, solkrem og solpleieprodukter. De mest kjente kolleksjonene er Collagenist, Rednings Pearl, Prodigy og Pure Ritual.

Helena Rubinstein har også gitt ut en rekke populære parfymer i løpet av årene, som duften Apple Blossom (1938), som nå blir produsert av Kent Cosmetics. I løpet av 70-tallet lanserte merket duften Blazer, med grønne toner, men det er parfymen Barynia (1985), en eksotisk blomsterduft for kvinner, som er merkets bestselger.

Se alle
SE VURDERINGER
Helena Rubinstein Barynia Eau de Parfum 5ml
(1)
Helena Rubinstein Barynia Eau de Parfum 5mlHelena rubinstein, Barynia
Ellen Andersen,
Omtale av "Helena Rubinstein Barynia Eau de Parfum 5ml" utgaven

Hei?Jeg er veldig fornøyd med produktet. Første gang jeg kjøpte denne parfymen (for 25 år siden) var i Kiel, Tyskeland. Siden den gang har det vært veldig vanskelig å få kjøpt den her i Norge. Jeg ble derfor veldig glad da jeg så at dere kunne skaffe meg den. Tusen takk. Parfymen har en nydelig, mild duft. Jeg lurer på om dere kan skaffe meg den samme parfymen i au de parfum m/ spray, eller au de toilette? Håper på svar fra dere

Helena Rubinstein tidslinje

1984
2010
2009
2009
Wanted
WANTED

Wanted av Helena Rubinstein er en treaktig blomsterduft for...

1985
1985
Barynia
BARYNIA

Barynia by Helena Rubinstein er en pudderaktig blomsterduft for...

Helena Rubinstein
Kolleksjonene