40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Helena Rubinstein Parfyme & Dufter til henne

Helena Rubinstein startet sin vellykkete bedrift for kosmetikk og skjønnhetsprodukter, for både menn og kvinner, i 1902. Hun hadde teknisk ekspertise og skapte innovative konsepter som rutiner for skjønnhetspleie. Hun var blant annet den første som lanserte vannfast mascara, og som lanserte den første moderne mascaraen.

Hennes produkter er fulle av vitaminer og retinol, og det var Rubinstein som introduserte ideen om antioksidant kremer til kosmetikkverdenen.

Dette innovative konseptet har skapt produkter som Powercell, Skin Rehab, Serum Jour og andre ansiktskremer. Helena var også en av de første til å snakke om hvordan hudtyper er forskjellige og trenger forskjellige behandinger.

Nylig har merket utviklet kosmetikk- og hudpleieprodukter basert på plastisk kirurgi, i samarbeid med Doctor Pfulg, skaperen av Laclinic-Montreux, for å oppnå tilsvarende effekt på huden uten å måtte legge seg under kniven. Sammen har de skapt Re-Plasty, High Definition Peel og Mesolift Cosmetic.

Dette vellykkede kosmetikkimperiumet produserer tonere, masker, rensemidler, sminkefjernere, dagkremer, nattkremer, serum, deodoranter, solkrem og solpleieprodukter. De mest kjente kolleksjonene er Collagenist, Rednings Pearl, Prodigy og Pure Ritual.

Helena Rubinstein har også gitt ut en rekke populære parfymer i løpet av årene, som duften Apple Blossom (1938), som nå blir produsert av Kent Cosmetics. I løpet av 70-tallet lanserte merket duften Blazer, med grønne toner, men det er parfymen Barynia (1985), en eksotisk blomsterduft for kvinner, som er merkets bestselger.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.