Hello Kitty Parfyme & Dufter til henne

Hello Kitty er en fiktiv karakter introdusert av det Japanske selskapet Sanrio i 1974. Opprinnelig laget for å øke salget av selskapets produkter ved å legge til søte detaljer, men da den ble lagt til en vinyl veske ved siden av ordet «Hello», ble det begynnelsen på noe mye større.
Bare to år senere begynte Sanrino å selge Hello Kitty-produkter til USA og utvalget omfatter i dag leker, klær, tilbehør og selv hvitevarer og bankkontoer, og selvfølgelig parfymer.

Opprinnelig ble Hello Kitty markedsført for å appelere til barn, men etterhvert som suksessen økte, bestemte Sanrino seg for å også fokusere på voksne. Dette førte til en rekke samarbeid med veletablerte luksusmerkevarer som Fender og OPI. I Taiwan er Hello Kitty temaet for fødeavdelingen på sykehuset, og man kan dra på ferie med Hello Kitty bussen.

Parfymene fra Hello Kitty er hovedsakelig kvinnelige dufter rettet mot yngre brukere. For eksempel Hello Kitty Eau de Toilette og Hello Kitty Girl.
Men de har også Hello Kitty Woman (2009) en fruktig blomsterduft rettet mot et mer modent publikum, med noter av lakris, vanilje, bringebær og frangipani. Parfymen er laget av parfymeskaper Corinne Cachen som også har skapt dufter for merker som Montblanc og The Body Shop. Siden 1983 har Hello Kitty vært en ambassadør for Unicef, og da merket feiret 40 år var de verdt milliarder og hadde logoen sin på over 50 000 produkter i mer enn 60 land.

Hello Kitty tidslinje

2007
2010
2009
2009
Woman
WOMAN

Woman av Hello Kitty er en frisk og treaktig duft for kvinner....

2008
2008
Hello Kitty
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 99
Hello Kitty Hello Kitty
FRA BARE
kr 128
Hello Kitty Secret Love