40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Hello Kitty Parfyme & Dufter til henne

Hello Kitty er en fiktiv karakter introdusert av det Japanske selskapet Sanrio i 1974. Opprinnelig laget for å øke salget av selskapets produkter ved å legge til søte detaljer, men da den ble lagt til en vinyl veske ved siden av ordet «Hello», ble det begynnelsen på noe mye større.
Bare to år senere begynte Sanrino å selge Hello Kitty-produkter til USA og utvalget omfatter i dag leker, klær, tilbehør og selv hvitevarer og bankkontoer, og selvfølgelig parfymer.

Opprinnelig ble Hello Kitty markedsført for å appelere til barn, men etterhvert som suksessen økte, bestemte Sanrino seg for å også fokusere på voksne. Dette førte til en rekke samarbeid med veletablerte luksusmerkevarer som Fender og OPI. I Taiwan er Hello Kitty temaet for fødeavdelingen på sykehuset, og man kan dra på ferie med Hello Kitty bussen.

Parfymene fra Hello Kitty er hovedsakelig kvinnelige dufter rettet mot yngre brukere. For eksempel Hello Kitty Eau de Toilette og Hello Kitty Girl.
Men de har også Hello Kitty Woman (2009) en fruktig blomsterduft rettet mot et mer modent publikum, med noter av lakris, vanilje, bringebær og frangipani. Parfymen er laget av parfymeskaper Corinne Cachen som også har skapt dufter for merker som Montblanc og The Body Shop. Siden 1983 har Hello Kitty vært en ambassadør for Unicef, og da merket feiret 40 år var de verdt milliarder og hadde logoen sin på over 50 000 produkter i mer enn 60 land.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.