40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Hermès Parfyme & Dufter til henne

I dag er Hermès mest kjent for sine vesker, skjerf og parfymer, men dette luksusmerket startet med å selge seletøy til hester. Thierry Hermès var en tysk-fransk forretningsmann som forsynte adelsmenn i Paris med seletøy og annet hesteutstyr av høyeste kvalitet. Sønnen arvet bedriften og den forble i familien i over 100 år. I løpet av denne tiden begynte de å bruke sine ferdigheter med skinn på nye måter, og sakte men sikkert begynte merket å fokusere på skinnvesker i stedet for saler og seletøy.

I 1949 ble den aller første Hermes parfymen utgitt. Den ble døpt til Eau d'Hermès og var en unisex duft med fokus på krydder og urter og har sterke noter av lær som refererer til deres berømte vesker og skinnvarer. Deres skjerf ble også inngrodd i fransk kultur og i 50-årene og 60-tallet ble flere av deres vesker omdøpt til ære for berømte personer som likte dem, som Grace Kelly og Jane Birkin. På denne tiden tok de i bruk en ny logo, oransje bokstaver og vognen. Logoen finner vi på alle deres produkter i dag.
Merket fikk økonomiske problemer på 70-tallet som et resultat av at mange konkurrenter begynner å bruke billigere syntetiske materialer. Hermés var i stand til å overleve ved å fortsette å fokusere på produkter av høy kvalitet laget av de beste materialene. Til denne dag er ingen av produktene laget i fabrikker, men i stedet for hånd i Frankrike. Dette lønte seg, og Hermes var i stand til å holde seg relevante for en helt ny generasjon, og å holde selskapet i live og med enorm suksess i tiårene som kom. Det siste ekte medlemmet av Hermès familien som drev selskapet var Jean-Louis Dumas-Hermès som pensjonerte seg i begynnelsen av 00-tallet. Andre har siden kommet for å å ta hånd om det forretningsmessige, men hans sønn Thomas Dumas-Hermès er fortsatt den kreative siden av selskapet.

Hermes parfymer er nå kanskje like populære som veskene. Eau des Merveilles (2004) er inspirert av den magiske femininitet og havet med en kompleks blanding av frukt, sjønoter og blomster. En av de mest populære seriene er kanskje Un Jardin, som ble introdusert i 2005 med Un Jardin en Méditerranée. Denne serien har naturlige plantenoter, blomster, fiken og sitrus for å skape en følelse av en hage. Den har blitt etterfulgt av andre som den elskede Un Jardin Sur De Nil, som gjenskaper en hage i nærheten av Nilen med eksotiske toner som grønn mango, lotus, røkelse og platanlønn.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.