40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Hugo Boss Parfyme & Dufter til henne

Leter du etter en billig parfyme fra Hugo Boss for henne? Her på Parfyme Klikk har vi et bredt utvalg av kvinnedufter fra designermerket, alt til gode priser. Hvis du leter etter en Eau de Parfum, Eau de Toilette eller et vakkert gavesett, kan du se på samlingen vår av Hugo Boss-duft for kvinner.

Hvem er Hugo Boss?

Hugo Boss, det tyske motehuset, ble først stiftet i Metzingen, Tyskland i 1924 der de hovedsakelig designet klær for menn. High-end merket ga ut sin første dameparfyme i 1997 før de ga ut sin første kleslinje for kvinner i 1998.
Den første Hugo Boss-parfymen, Hugo Women, var en duft med mango og mandarin på en varm base av sedertre og sandeltre. Det har siden blitt en toppselgende duft over hele verden sammen med mange andre populære Hugo Boss-dufter, inkludert Boss Femme (2001), Boss XX (2007) og Boss Orange (2009). Boss XX ble realisert i samarbeid med Boss XY for menn, som betegner de forskjellige kjønnskromosomene. Hvis du er en fan av Hugo Boss sine dufter har vi et godt utvalg for deg.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.