Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Iceberg Parfyme & Dufter til henne

Iceberg ble grunnlagt i 1974 av Silvano Gerani og Guiliana Marchini i Italia, og eies av Gilmar Group. Opprinnelig solgte de ukonvensjonelle strikkede produkter og sportsklær med ikoniske tegneseriemotiver, som gjorde merket veldig populært på 80- og 90-tallet.
Deres utvalg inneholder nå klær for menn, kvinner og barn, samt mineralvann og en rekke eksklusive parfymer. Produktene er tilgjengelig i de mange Iceberg-butikker, og fra de mange forhandlere, rundt om i verden

Inspirert av den amerikanske Pop Art-sjangeren og ivrige samlere av kunst, laget Gerani og Marchini sine fargerike kolleksjoner med de nyeste teknologier og materialer. Den første kolleksjonen for herrer ble presentert i 1974, etterfulgt av den første kolleksjonen for kvinner i 1976. De debuterte på Catwalken i Milano høsten 1995 og de har vist sine kolleksjoner der jevnlig siden den gang. Iceberg har jobbet med kjente designere som Marc Jacobs og Giambattista Valli før de slo igjennom.

Iceberg fikk mye oppmerksomhet for deres kampanje «I Contemporanei» der de samarbeidet med fotografen Oliviero Toscani som produserte en rekke portretter av kjente ansikter som maleren Mimmo Paladino, ballettdanseren Crala Fracci, kunstner Andy Warhol og motedesignerene Franco Moschino og Vivienne Westwood. Kjente navn har lagt sin elsk på Iceberg, som Isabella Rossellini, Paris Hilton, Sophia Coppola og Naomi Campbell.

Den første duften for kvinner ble gitt ut i 1989, i samarbeid med Selective Beauty, og de har gitt ut parfymer siden den gang. De debuterte med den fruktige blomsterduften Iceberg for Women (1989), som ble fulgt opp med nydelige dufter som den akvatiske blomsterduften Twice (1995), den orientalske blomsterduften The Iceberg Fragrance (2008), den blomsteraktige og fruktige White Iceberg (2013).
Kolleksjonen Eau de Iceberg 74 inkludere flere fantastiske parfymer for kvinner, som den fruktige blomsterduften Eu de Iceberg Pour Femme (2010), blomsterduften Eau de Iceberg Wild Rose (2012) og den treaktige Eau de Iceberg Sensual Musk (2013). Iceberg har samarbeidet med parfymeskapere som Sophie Labbe, Antoine Maisondieu og Sonia Constant.
Vis Mer