Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Instituto Español Parfyme & Dufter til henne

Med sin beliggenhet utenfor Doñana nasjonalpark, på den sørlige kysten av Spania, tilbyr Instituto Español miljøvennlige og bærekraftige produkter menn og kvinner, inkludert cleansere, fuktighetskremer, hårpleieprodukter, ansiktspleie og et utvalg dufter.

Alle produktene er utviklet i samarbeid med hudleger og produsert i Spania. Deres historiske fabrikk inneholder også et museum for kosmetikk og parfyme.

Blant de mest populære parfymene for kvinner finner vi den fruktige duften Agua Fresca de Azahar som kombinerer glitrende sitrusnoter som mandarin, klementin og bergamott med delikate blomster som appelsinblomst og jasmin, på en base av musk og rav.

Selskapets mest kjente duftkolleksjon er Aire de Sevilla. Deres signatur blomsterduft Aire de Sevilla Eau de Toilette starter friskt med grønne blomster i toppen, etterfulgt av myke, hvite blomster som appelsinblomst og jasmin og ender i en treaktig base som består av sedertre, sandeltre og vetiver. Andre kjente parfymer fra Aire de Sevilla-kolleksjonen er den orientalske og fruktige La Vida Es Bella med noter av solbær, pære, jasmin, iris, vanilje, praline, patchouli og tonkabønne og den friske og blomsteraktige Primavera, en sammensetning som kombinerer lukten av blomster som jasmin, appelsinblomst, gardenia med en base av sandeltre og rav.
Vis Mer