40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

L'Eau d'Issey Florale av Issey Miyake

Per Side
Sorter
L'Eau d'Issey Florale av Issey Miyake er en frisk blomsterduft for kvinner.

Åpningen av denne nydelige blomsterduften vil minne deg om den originale bestselgeren L’Eau d’Issey, og tar deg denne gangen til en spasertur gjennom blomsterrike rosehager. Det er en veldig delikat og feminin duft som er perfekt for våren, selv om aromaen er subtil nok til å brukes hele året.

L’Eau d’Issey åpnes med ferske noter av sitrus og manadarin, som sakte forvandles til en lystig bukett roser med et snev av lilje og noter av vann, på en base av hvitt tre.

Florale holder til i den ikoniske Miyake kjegleformede glassflasken i en myk, rosenbladlignende farge, noe som gjør emballasjen like ren som duften i seg selv.

L'Eau D'Issey Florale ble lansert av Issey Miyake i 2011.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.