40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

L'Eau d'Issey Pour Homme av Issey Miyake

Per Side
Sorter
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme er en frisk, aromatisk og treaktig duft for menn.

Issey Miyake-duften åpnes med toppnoter av frisk sitrus med yuzu-frukt som tar ledelsen sammen med sitron, appelsin, krydret koriander, estragon og salvie. Midtnotene er godt balansert i en krydret blanding av muskatnøtt, kanel, safran, Bourbon, geranium, mignonette, blå lotus og liljekonvall på en kraftig base av tobakk, varm rav, aromatisk skog, musk og eksotisk Tahitisk vetiver.

Issey Miyake er kjent for å velge veldig uvanlige og sjeldne materialer for å lage originale parfymer som fremkaller følelsen av tidløs frihet. Nesen bak duften er Jaques Cavallier, og har vært en klassiker siden lanseringen i 1994.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.