Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Jade Goody Parfyme & Dufter til henne

Jade Cerisa Lorraine Goody var en kjent reality TV-stjerne som først kom i rampelyset i sesong 3 av TV-reality showet Big Brother. Hun var født i London. Goody kom fra en ustabil familie og hun flyttet senere til Upshire i Essex hvor hun jobbet som tannpleier. Før hennes altfor tidlige død i 2009 spilte hun i flere andre TV-programmer, publiserte 2 selvbiografier og ga ut to svært vellykkede dufter.

Jade gikk inn i Big Brother huset i 2002 hvor hun vant publikum med sin enkle sjarm. Hun ble nummer fire og etter det gjorde hun regelmessige opptredener i ulike TV-programmer. Sammen med kjæresten Jack Tweed og hennes mor deltok hun i femte sesong av Celebrity Big Brother i 2007, og ble senere med i den indiske versjonen i 2008. Men like etter at hun sluttet seg til Big Boss hun ble diagnostisert med livmorhalskreft og måtte trekke seg fra showet for å få behandling i England. Hun var mor til to sønner og hadde kjempet med symptomer i lang tid, men det var ikke før i 2008 at hun fikk den ødeleggende diagnosen. Goody sin kamp mot kreften ble mye omtalt i media, selv etter at sykdommen ble erklært terminal. Etter at hennes kjæreste Tweed ble løslatt fra fengsel i januar 2009 fikk paret giftet seg i en offentlig seremoni. Goody gikk dessverre bort bare en måned etter bryllupet. Selv om mediedekning var høy hadde Goody arrangert en privat begravelse med kun sin mann, nære familie og venner. Etter hennes død viste en studie av NHS en økning på 12% i livmor screenings blant kvinner i alderen 25-64. Dette ble senere kjent som Jade Goody effekten.

I 2005 våget Goody seg inn i duftbransjen og introduserte en meget vellykket linje av Jade Goody parfyme. Den orientalske blomster Shh ... (2006) av Jade Goody er fortsatt en av de mest elskede kjendis parfymene gjennom tidene. Sammensetningen åpner med friske sitrusnoter som hviler på et krydret hjerte av pepper, spisskummen, kanel og ulike blomster og en varm base med noter av amber, patchouli, vanilje og musk. Shh ... Eau de Parfum ble etterfulgt av Controversial (2008). Det er en blomster fruktig duft som kombinerer noter av røde bær, frangipani, tiare blomst, amber og patchouli. Begge er dufter til kvinner som også er tilgjengelig som en del av et Jade Goody parfyme sett.
Vis Mer