Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

James Bond Parfyme & Dufter til henne

James Bond er nok en av de mest ikoniske figurene i filmhistorien, og han ble skapt av forfatter Ian Fleming som selv var en Naval Intelligence Officer under andre verdenskrig.
Fleming ble noe inspirert av hans yrke for denne karakteren, men den største inspirasjonen kom fra John Dee (1527-1608) som var kjent som både et geni og en bad boy gjennom renessanen. Når Dee skulle skrive hemmelig brev til dronningen, signerte han de 007, som betydde at de brevene kun skulle leses av henne.

James Bond er cocky, har selvtillitt, er farlig, sexy og ustoppelig. Han er en ekspert på ski, golf, som svømmer, som skarpskyter og som sjåfør. Han klarer alt han må. Bond elsker kvinner og klarer alltid å forføre minst én kvinne per film.

Den første duften for kvinner fra merket James Bond, ble lansert i 2015. Duften er farlig forførende og inspirasjonen er hentet fra de ikoniske kvinnene fra Bonds dristige verden. 007 For Women er en orientalsk Eau de Parfum og er en herlig blanding av svart pepper, gardenia og jasmin på en base av tre. Den kommer i en elegant og mørk flaske, inspirert av diamanter.
Vis Mer