40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Joy av Jean Patou

Per Side
Sorter
Joy av Jean Patou er en blomsterduft for kvinner.

Den franske motedesigneren Jean Patou ønsket å gi glede til folket ved å produsere en eksklusiv parfyme som var verdt sin vekt i gull. For å oppnå dette målet gjorde han en ekstraordinær konsentrasjon av nesten 3000 roser og over 10.000 jasminblomster, som ble en av de mest solgte parfymer som noen gang er gitt ut.

Aromaen åpnes med en rik bukett ylang-ylang, rose og tuberose med et snev av fersken og friske grønne noter. Blomsterarrangementet smelter til en blanding av iris og jasmin og avsluttes med en base av sandeltre og musk.

Arkitekten Louis Süe designet opprinnelig den elegante no-nonsense-flasken med en gylden tråd rundt halsen for denne klassiske duften. Den nåværende emballasjen ligner sterkt på den originale flaken med sin unike gyldne nakke og dekadente utseende.

Joy ble lansert av Jean Patou i 1930.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.