40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Jean Paul Gaultier Parfyme & Dufter til henne

Jean Paul Gaultier har et stort utvalg av luksuriøse dufter, og her på Parfyme Klikk tilbyr vi sortimentet hans til gunstige priser. Ta en titt på sortimentet vårt av Jean Paul Gaultier parfyme for kvinner, Eau de Toilette og gavesett, og finn en fantastisk deals med opptil 75% rabatt av veiledende priser.

Hvem er Jean Paul Gaultier?

Den franske designeren, Jean Paul Gaultier, har jobbet seg frem til verdensomspennende suksess i motebransjen siden sin første jobb med Pierre Cardin i en ung alder av 18 år. Han har blitt kjent for sin innovative og kontroversielle stil og har skapt mange minneverdige design, inkludert Madonnas beryktede kjeglebh.

Hans suksess fortsatte da han begynte å gi ut en rekke dufter i 1993. Jean Paul Gaultiers første parfyme for kvinner var Classique, en floral og orientalsk Eau de Parfum. Alle Gaultiers dufter som er gitt ut er kjent for sin særegne emballasje og uvanlige komposisjoner. Begrensede utgaver er gitt ut for mange av Jean Pauls parfymer, med nye "moter" for flaskene - det er for tiden over 30 forskjellige flasker for 'Classique' alene. Andre, nyere parfymer for kvinner av Jean Paul Gaultier inkluderer Scandal, Ma Dame og Gaultier 2, som er en duft som passer både menn og kvinner.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.