Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Jeanne Arthes Parfyme & Dufter til henne

Jeanne Arthes er en fransk parfymeprodusent som ble etablert i 1978, av Bernard Perrin, og har vært en familiedrevet bedrift siden den gang. Selskapet, som er kjent som Arthes konsernet og inkluderer også merkene Jeanne d'Urfe og Jeanne-en-Provence, er basert i "parfymehovedstaden" Grasse, like nord for Côte d'Azur. De tilbyr et stort utvalg av mannlige og kvinnelige dufter, kroppspleieprodukter og dufter for hjemmet, som alle er produsert i deres egen fabrikk.

En viktig del av deres handel er deres eksport til land utenfor Frankrike, og det er derfor Arthes Group stadig er ute etter å utvide deres voksende antall leverandører og forhandlere i utlandet. Deres eksportinntekter utgjør i dag 75% av omsetningen og Arthes Gruppe distribuere sine produkter til mer enn 120 land over hele verden.
De produserer også dufter for andre merker og de er veldig populære i Tyskland.

Selskapet er kjent for å fokusere på fransk tradisjon, og de samarbeider ofte med lokale parfymeskapere som Jean-Pierre Béthouart. I 2011 introduserte selskapet kolleksjonen Jeanne-en-Provence, som består av dufter inspirert av den franske Provence og verdiene av den franske arv.

Deres mest populære kvinnelige duften er uten tvil Cobra (1988), en orientalsk blomsterduft med krydrede noter av tuberose, jasmin og vanilje. Duften solgte veldig godt på 1980-tallet og har siden blitt relansert som den unike Cobra Anniversary Edition (2008), 30 år etter den første lanseringen. Blant merkets populære dufter for kvinner finner vi den muske blomsterduften Cassandra (1970), den chyphre og blomsterakrige Jeanne (2000-tallet), den treaktige blomsterduften Amore Mio (2001), den orientalske blomsterduften Romantic (2015), den søte og fruktige Candy Drops (2015) og de fruktige blomsterduftene Les Lions D'Arthes (2001), Love Generation (2007), Mascarade (2001) og Boum Be Different (2008).
Vis Mer