40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Jennifer Lopez Parfyme & Dufter til henne

Ønsker du deg en parfyme av JLo? Enten du handler for deg selv eller en kjær, ta en titt på vårt utvalg av Jennifer Lopez dufter, inkludert vakre parfymer og rabatterte gavesett.

Hvem er Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez er en kjent amerikansk popstjerne og skuespillerinne med en nettoverdi på over $400 millioner, men Lopez er fremdeles "Jenny from the Block." Talentfull som hun er skulle man tro at hun ville ha nok å fare med, men JLo er også en talentfull motedesigner, forfatter og produsent.

I 1998 lanserte Lopez sitt eget klesfirma, Sweetface Fashion Company. Merket selger alt fra solbriller, badetøy og tilbehør til JLo parfymer. Hennes første duft, JLo Glow ble lansert i 2002. Berømt for sine feminine kurver bestemte JLo seg for å gi parfymeflasken en lignende feminin form. Glow-parfymen var en massiv suksess og har blitt gitt ut i flere versjoner, inkludert Glow After Dark og Blue Glow.

Jennifer Lopez har en samling på over 30 parfymer, og her på Parfyme Klikk har vi et stort utvalg fra hennes kolleksjoner å velge mellom, inkludert JLo Still, Deseo og My Glow. Handle i dag og få en Jennifer Lopez parfyme til en god pris.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.