Jesse McCartney Parfyme & Dufter til henne

Jesse McCartney ble født 9. Apil 1987 i New York og han var bare 10 år gammel da han fikk hovedrollen i «The King and I» på Broadway. Året etter debuterte han på TV-skjermen som J.R Chandler i «All my Children» for å så gå videre til å bli en del av boybandet Dream Street. Etter tre år, i en alder av 15 år, bestemte han seg for å forlate de andre bandmedlemmene Chris Trousdale, Gregory Raposo og Matt Ballinger, for å fokusere på en solekarriere. Med singler som « Beautiful Soul» og «leavin'» ble han et tenåringsidol som sjarmerte mange unge hjerter på begynnelsen av 2000-tallet.

McCartneys sanger har blitt brukt som soundtrack i en rekke Disney filmer, og i tilegg til å være vokalist, skriver han også sanger for andre artister, som for eksempel Leona Lewis sin store hit «Bleeding Love». McCarney har vunnet flere priser som Young Artist Award for Best Performance in a Daytime TV Series (2002), Teen Choice Awards for Choice Male Artist (2005) og Teen Choice Awards for Choice Breakout Artist (2005).

Han lanserte sin første duft i 2011 og kalte den Wanted. Det var en sitrusduft for kvinner som ble veldig populær fra dag én. Flasken er formet som en dråpe og notene er friske og fruktige.

SE VURDERINGER
Jesse McCartney Wanted Eau de Parfum 50ml Spray
(1)
Jesse McCartney Wanted Eau de Parfum 50ml SprayOverraskende god duft
Heidi,
Omtale av "Jesse McCartney Wanted Eau de Parfum 50ml Spray" utgaven

Rimelig og overraskende god og frisk duft. Favoritt nummer to. Meget fin flaske. :-)

Jesse McCartney tidslinje

2010
2012
2011
2011
Wanted
WANTED

Wanted av Jesse McCartney er en frisk og treaktig blomsterduft...

Jesse McCartney
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 83
Jesse McCartney Wanted
WANTEDWanted av Jesse McCartney er en frisk og treaktig blomsterduft...