40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Jesse McCartney Parfyme & Dufter til henne

Jesse McCartney ble født 9. Apil 1987 i New York og han var bare 10 år gammel da han fikk hovedrollen i «The King and I» på Broadway. Året etter debuterte han på TV-skjermen som J.R Chandler i «All my Children» for å så gå videre til å bli en del av boybandet Dream Street. Etter tre år, i en alder av 15 år, bestemte han seg for å forlate de andre bandmedlemmene Chris Trousdale, Gregory Raposo og Matt Ballinger, for å fokusere på en solekarriere. Med singler som « Beautiful Soul» og «leavin'» ble han et tenåringsidol som sjarmerte mange unge hjerter på begynnelsen av 2000-tallet.

McCartneys sanger har blitt brukt som soundtrack i en rekke Disney filmer, og i tilegg til å være vokalist, skriver han også sanger for andre artister, som for eksempel Leona Lewis sin store hit «Bleeding Love». McCarney har vunnet flere priser som Young Artist Award for Best Performance in a Daytime TV Series (2002), Teen Choice Awards for Choice Male Artist (2005) og Teen Choice Awards for Choice Breakout Artist (2005).

Han lanserte sin første duft i 2011 og kalte den Wanted. Det var en sitrusduft for kvinner som ble veldig populær fra dag én. Flasken er formet som en dråpe og notene er friske og fruktige.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.