Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Jessica Simpson Parfyme & Dufter til henne

Tina og Joe Simpson fikk sin første datter, Jessica, 10. juli 1980 i den lille byen Abilene i Texas. Før Jessica ble verdenskjent for sin utrolige stemme, kunne man høre henne synge i kirken, og det var faktisk gjennom kirken hun ble oppdaget. Sony skjønte på slutten av 90-tallet at de ikke kunne la dette talentet slippe unna, og signerte en kontrakt med henne. Jessica turnerte derfor sammen med bandene 98 Degrees og Rascal Flatts og hennes første album, Sweet Kisses, ble gitt ut i 1999. Innen 2010 hadde hun gitt ut 14 soloalbum.

Ikke bare er Jessica kjent som artist, hun har også spilt i filmer og tv-serier. Dette tiltross for at hun fikk nei av den kjente «Micket Mouse Club» da hun var 12 år gammel.
Først var hun å se som seg selv i «Newlyweds. Nick and Jessica» som var en av de første realityshowene med kjendiser. Hun spilte også i «That 70s Show», The Dukes of Hazzard" og "Employee of the Month».

I 2006, etablert av Jessica og hennes mor, ble Jessica Simpson Collection lansert og deres første kolleksjon «Dessert» var en rekke søte og spiselige produkter som var rettet mot et yngre publikum. Merket begynte så å lansere klær og mer modne dufter. Fancy Love (2009) ble en enorm suksess, takket være kombinasjonen av blomster og sitrus som gir en lys og stilig duft som holder hele dagen. Jessica har også lansert Jessica Simpson (2014) og den opprinnelige Fancy (2008
Vis Mer