Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Jesus del Pozo Parfyme & Dufter til henne

Jesus Del Pozo (1946-2011) var en spansk motedesigner som åpnet sin første butikk i 1974 i Madrid. De første årene designet Jesus Del Pozo klær for menn, før han i 1980 fant ut at han fikk langt mer suksess som en designer av kvinneklær. Og suksess fikk han! Mindre enn et år etter hans første kolleksjon for damer ble vist, vant han den kjente prisen « Golden Needle» for beste internasjonale kolleksjon i 1981.

Del Pozo hentet alltid sin inspirasjon fra fortiden og han klarte alltid å binde den sammen med hans egen unike personlige stil. I 2010 ble han sitert «Jeg elsker kvinner og jeg elsker å fremme det postive. Jeg ønsker ikke likhet. Det er viktig at hver person bringer noe av sin personlighet, så jeg prøver å skape noe fleksibelt og adaptivt. "

Jesus Del Pozo var et svært populær i sitt hjemland, hvor hans design blant annet ble brukt av ansatte ved verdensutstillingen i Sevilla i 1992. Del Pozo designet også kostymer for teater, ballett og opera.

Etter fire tiår i moteverdenen, anses Jesus Del Pozo nå til å være et av de mest kjente spanske motehusene, men det var faktisk ikke før Jesus Del Pozo døde i 2011 at hans merke ble kjent internasjonalt. I 2012 ble merket kjøpt opp av Perfumes & Diseño SA som ansatte Josep Font til å rebrande merket som Delpozo, som du nå kan se på New York Fashion Week, London Fashion Week og andre anerkjente motearrangementer over hele verden.

Jesus Del Pozo lanserte også flere parfyme og dufter mens han fortsatt var i live, og han vant priser også innenfor dette feltet. I 2004 vant han prisen for årets beste parfyme for men, tildelt av magasinset GQ, for hans Quasar, en aromatisk fruktig duft for menn. I 2006 vant han prisen for beste parfymedesign fra Cosmopolitan for J. del Pozo In Black, og igjen i 2008 men denne gangen for J.del Pozo In White.

Del Pozo lanserte sin første duft i 1992, Duende For Women, en blomsterduft med noter av melon, jasmin og sandeltre. Fem år senere i 1997 lanserte han Halloween som i 2004 vant beste parfyme for kvinner av Glamour. Halloween var dedikert til mystiske kvinner og inneholder forførende noter av vanilje, sandeltre og tuberose.
Vis Mer